Backaplan

Med ett av Hisingens bästa exponeringslägen, precis vid infarten till Backaplan, ligger vår fastighet. Den innehåller ca 8 000 kvadratmeter fördelat på fyra plan. Huset byggdes 1990 och ska nu förflyttas in i framtiden genom en stor ombyggnation såväl in- som utvändigt. Vi gör en kreativ planlösning och interiördesign som utvecklas tillsammans med hyresgästerna. Till det en ny fasad som ger byggnaden sitt rätta uttryck.

Ombygganden har påbörjats. De första nya hyresgästerna flyttar in i januari 2016.

Nybyggnation

På tomten precis invid vår befintliga fastighet kommer JPA att uppföra ett nytt högt kontorshus (se illustrationerna nedan). Här kommer vi att kunna erbjuda toppmodena kontor för små och stora företag med beräknad inflyttning 2018. Intresserad?

Ring 0761-390 290     Mail:

Framtidens Backaplan

Backaplan ska utvecklas genom byggnation av ett nytt handelscentrum, resecentrum, kulturhus och ca 6 000 nya lägenheter och annat som skapar en modern citykänsla. Området blir en spännande plats med ännu starkare köpkraft.

JPA ingår tillsammans med Balder, Coop Fastigheter och Göteborgs Stad i ett plankonsortium som initierat en detaljplaneprocess för att bidra till att realisera visionen.

Den fösta detaljplanen som innefattar JPAs fastighet beräknas vara klar under 2017. De första nya husen beräknas stå klara under 2018.

Låt ditt varumärke synas


Backa Entré har med sitt läge längs leden och placering vid Backavägen ett oslagbart skyltläge. Tack vare en tresidig annonspelare syns Backa Entré lång väg för alla bilburna. Utöver det finns det goda skyltmöjligheter på fastighetens fasad, flaggstänger och interiört i gallerians mittgång.

Låt ditt varumärke synas på Backa Entré.

Lediga lokaler


Det finns fortfarande lediga lokaler kvar. Intresserad?

Ring 0761-390 290     Mail: