Pennfabriken

Mellan Frölunda Torg och Gnistängstunnel ligger Grimmereds Industriområde. Ett tidigare outnyttjat guldläge i härligt rå och robust industriestetik. Centralt, lättillgängligt och synligt från en av de mest vältrafikerade pulsådrorna i Göteborgs infrastruktur. Här börjar nu området Pennfabriken att ta form.

Vi äger tre karaktäristiska industrifastigheter med imponerande rymd och omåttlig potential. Här skapar vi förutsättningarna för verksamheter och företag att etablera sig i ett nytt och spännande område. Tillsammans omvandlar vi en förlegad lager- och fabriksmiljö till en stimulerande mötesplats. Pennfabriken blir en urban kärna för handel, service och livsstil. Här förser vi närboende, förbipasserande och hela stadens invånare med ett rikt och eftertraktat utbud. 

Lediga lokaler


Några hyresgäster har redan flyttat in och andra är mitt i flytten, men det finns fortfarande lokaler lediga. Söker du identitetstarka lokaler som matchar din verksamhet? Här finns både stora och små ytor att hyra. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna i Pennfabriken. 

Ring 0761-390 290     Mail:

Förslagslådan


Hur vill du ha det i Nya Grimmered?

Om du fyller i dina uppgifter här så håller vi dig informerad med ett nyhetsbrev när det händer något nytt, som t.ex. infomöten eller andra gratisaktiviteter. (OBS: inget tvång)
Genom att skicka samtycker du enligt dataskyddsförordningen att dina personuppgifter behandlas av oss. Läs mer